set van 3 boekjes + 2 gratis beschermhoesjes

€24,90 €21,90
Levertijd: 1-4 dagen

Ontdek de wereld, stap voor stap, met ons eco-vriendelijke starterspakket voor ouders en verzorgers. Dit pakket bevat 3 schattige boekjes, elk gemaakt van 100% gerecycled papier, en 2 beschermende hoesjes om uw waardevolle herinneringen veilig te bewaren.

Ontdek de wereld stap voor stap met ons eco-vriendelijke starterspakket voor ouders en verzorgers. Dit pakket bevat 3 schattige boekjes van 100% gerecycled papier, compleet met 2 gratis beschermende hoesjes om uw waardevolle herinneringen veilig te bewaren.

Onze milieubewuste boekjes zijn ideaal voor gebruik in kinderdagverblijven, met 68 invulpagina's die een handig overzicht bieden van de dagelijkse activiteiten van uw kleintje, zoals voedingsschema's, dutjes, stemming en toiletgewoonten.

Met stevige covers en achterflappen, gedrukt op 320gr sulfaatkarton, zijn deze boekjes bestand tegen een stootje. De optionele afwasbare beschermhoezen zorgen voor extra bescherming van deze waardevolle herinneringen aan de baby- en peutertijd.

Elk boekje bevat ook een persoonlijke informatiepagina waarop u belangrijke gegevens zoals naam, geboortedatum en noodnummers kunt noteren. Dankzij het handige A5-formaat zijn deze notitieboekjes perfect draagbaar en passen ze gemakkelijk in elke luiertas of tas. Houd de dagelijkse routine van uw kleintje leuk en georganiseerd met onze "Hey Baby" notitieboekjes!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen