heen en weer boekje: Eendje met ringband

€9,50
Levertijd: 1-4 dagen
  • Koop 2 voor €8,50 per stuk en bespaar 11%
  • Koop 5 voor €7,50 per stuk en bespaar 21%
  • Koop 10 voor €6,00 per stuk en bespaar 37%

Extra dik oppasboekje met eendje:

Ontdek het perfecte heen-en-weer schriftje voor het kinderdagverblijf van jouw baby! Deze schriftjes bevatten maar liefst 120 handige invulpagina's voor zowel ouders als kinderverzorgers. Zo heb jij als ouder altijd een mooi overzicht van de dagelijkse gang van zaken op de creche of bij de onthaalouder. Van (melk)voeding tot dutjes, gemoedstoestand en toiletmomenten, alles kan op een voorziene plaats genoteerd worden.

Maar dat is nog niet alles! Wanneer je deze schriftjes bewaart, heb je altijd een prachtige herinnering aan de baby- of peutertijd van jouw kleintje. Om de schriftjes in topconditie te houden, kan je ze voorzien van een afwasbaar beschermhoesje.

Met 1 info pagina om de naam, geboortedatum en noodnummers van jouw kleintje op te noteren, en 120 invulpagina's die corresponderen met 120 opvangdagen, is dit A5-formaat (148 x 210 mm) schriftje de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar gemak en overzichtelijkheid tijdens de opvang van hun baby. Bestel vandaag nog en maak het leven van jouw gezin een stukje makkelijker!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen